Tutustu meihin

Mitä on Cat People?

Cat People on helposti lähestyttävä ja monipuolinen tanssikoulu, jossa jokainen harrastaja saa kokea onnistumisen kokemuksia. Koulumme tarjoaa tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää, laadukasta tanssin opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille.

Cat People toteuttaa tanssin taiteenperusopetusta yleisen ja laajan oppimäärän mukaan. Taiteen perusopetuksen toteuttaminen tapahtuu Joensuun kaupungin hyväksymän tanssin taiteenperusopetuksen opetussuunnitelman mukaan. Joensuun kaupunki tukee opetuksen toteuttamista. Annettava opetus on ryhmäopetusta, jota tarjotaan kurssimuotoisesti lukukausittain. Lukukauden kesto on n. 16 viikkoa syksyllä ja n. 16 viikkoa keväällä.
Koulu painottaa opetuslajeina show-ja streetlajeja, mutta meillä voi harrastaa myös nyky- ja jazztanssia sekä Pilatesta. Tarkempi opetustuntitarjonta löytyy lukujärjestyksestä.

Cat People järjestää vuosittain kaksi oppilasnäytöstä, syksyllä ja keväällä. Suurin osa tanssikoulun opetusryhmistä osallistuu oppilasnäytöksiin. Tämän lisäksi tanssikoulun toimintaan kuuluu osallistuminen paikallisiin ja valtakunnallisiin tanssitapahtumiin ja -katselmuksiin. Yhteistyö paikallisten peruskoulujen sekä muiden kulttuuritoimijoiden kanssa mahdollistaa toiminnan monipuolisuuden sekä erilaisia esiintymismahdollisuuksia koulun oppilaille.

Tanssikoulumme on Suomen Tanssioppilaitosten liiton (Stopp ry:n )jäsenkoulu.

Katso, mitä kaikkea meillä voi tanssia
Lue enemmän tanssin taiteenperusopetuksesta

Opettajat

Syksyllä 2021 tanssikoulussa opettavat:

Tanssikoulun rehtori

Elina Turpeinen

elina@catpeople.fi

Mira Heiskanen

miraheiskanen@kuopiontanssistudio.fi