Opettajat

Opettajat

Tällä sivulla pääset tutustumaan Cat People tanssikoulun opettajiin. Jos sinulla on kysyttävää tanssitunneista, lähetä opettajalle sähköpostia.

elina@catpeople.fi

Elina Turpeinen

Olen Elina Turpeinen, Cat People tanssikoulun rehtori.

Tanssi ja tanssin opettaminen on aina ollut minulle elämän selkäranka. Matkani tanssin harrastajasta tanssinopettajaksi ja myöhemmin tanssikouluyrittäjäksi on ollut pitkä mutta antoisa. Haave opettajuudesta auttoi minua ponnistelemaan läpi ammattiopintojen ja motivoi myös hakemaan lisäkoulutusta maailmalta.

Minulle työni ydin on oppilas. Haluan antaa oppimisen elämyksiä, auttaa voittamaan haasteita ja ilahduttaa tanssilla. Haluan, että tanssikoulumme on yhteisö, jossa kaikki viihtyvät ja voivat hyvin.

Rakastan koregrafiaa ja sen tuomia mahdollisuuksia koskettaa niin tanssijaa kuin katsojaa.

Minulle tanssi on elämäntapa ja parasta lääkettä kaikkeen. Toisille tanssi on tapa rentoutua, toisille tapa liikkua. Joku voi kokea sen keinoksi haastaa itseään ja kehittyä ja joku toinen taas hakee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meidän tanssikoulussamme se kaikki on mahdollista.

Opetan tanssikoulussamme kaikkea mitä osaan, mutta pääaineeni ovat jazz- ja nykytanssi. Tanssiaineiden lisäksi olen Somatic Pilates-ohjaaja keväästä 2019 alkaen. Haluan tuoda Pilateksen ja kehonhuollon osaksi tanssikoululaisten ja vanhempien arkea.

Tanssin ja Pilateksen työvälineet ovat aivot ja keho. Haastamalla aivojamme liikuttamaan kehoamme saamme aikaan niin kauneutta kuin hyvinvointia. Kehon ja mielen mahdollisuudet ovat loputtomat ja oppiminen on elämänmittainen matka.

miraheiskanen@kuopiontanssistudio.fi

Mira Heiskanen

Mira on innostava tanssinopettaja, jolle on tärkeää luoda kannustava ja hyvä ilmapiiri opetustilanteissa. Opettajana hän haluaa inspiroida ja haastaa oppilaitaan, tanssiniloa unohtamatta. Mira on toiminut Joensuussa tanssinopettajana vuosina 2016-2018 sekä tanssijana erilaisissa produktioissa. Hän on aiemmalta koulutukseltaan filosofian maisteri ja opiskelee tällä hetkellä Savonia-ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi.

paivi@catpeople.fi

Päivi Kyllönen

Päivi on koulutukseltaan fysioterapeutti (AMK) ja ammatilliset erikoistumisopinnot hän on suorittanut alaselän toimintaan ja terapeuttiseen harjoitteluun vuosina 2005-2006 Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Vuosien varrella Päivi on käynyt lisäkoulutuksina ravintovalmentajan (v.2014)
ja psyykkisen valmentajan (v.2018) opinnot sekä suorittanut opintoja Itä-Suomen yliopistoon liikuntalääketieteestä sekä urheilijan ravitsemuksesta.
Päivi on toiminut vuodesta 2006 lähtien ryhmäliikunnan ja yksilöohjauksen parissa ja ohjannut useita erilaisia ryhmiä. Pilatesohjaajaksi hän valmistui v. 2006 ja laitepilatesohjaajaksi v. 2017. Päivi toimii myös taitoluistelijoiden valmennustiimissä oheisharjoittelun puolella. Pilateksesta Päivi kertoo näin:

“Pilateksessa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus niin kehon kuin mielenkin osalta. Harjoittelun myötä tietoisuus oman kehon liikkeistä ja asennoista lisääntyy parantaen näin kehon hallintaa. Motivoivaa on oma kehittyminen iästä riippumatta ja pilatesharjoittelun jälkeinen kehon hyvä olo.Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi tunnilleni.”

paivi@catpeople.fi